Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهوری ایالات متحده اعلام کرده که از ابتدای ماه سپتامبر بسیاری از کالاهای چینی مشمول تعرفه گمرکی تنبیهی می‌شوند. برخی ناظران معتقدند تاکنون بیشترین خسارت جنگ تجاری به اقتصاد آمریکا وارد شده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه اتریشی "اشتاندارد" روز جمعه دوم اوت (۱۱ مرداد) به بررسی مرحله جدید جنگ تجاری میان ایالات متحده و چین پرداخت و نوشت به نظر می‌رسد محاسبات دونالد ترامپ در تشدید این جدال درست از آب در نیامده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهوری آمریکا پنج‌شنبه اعلام کرد که از ابتدای سپتامبر بر کالاهای وارداتی از چین به ارزش ۳۰۰ میلیارد دلار ۱۰ درصد تعرفه گمرکی تنبیهی اعمال خواهد شد.

دور تازه‌ای از مذاکرات تجاری میان آمریکا و چین به تازگی در پکن خاتمه یافت و ترامپ گرچه این مذاکرات را سازنده خوانده از نتایج آن راضی نیست. او روز گذشته همتای چینی خود را "دوست من" خواند و در عین حال از شی جینپینگ انتقاد کرد که برای دست یافتن به توافق نهایی تعلل می‌کند.

گمان می‌رود که چین امیدوار است دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری سال آینده آمریکا شکست بخورد و به این ترتیب مناقشه و جنگ تجاری که او از زمان ورود به کاخ سفید آغاز کرده خاتمه یابد.

آمریکا پیش از این ۲۵۰ میلیارد دلار کالاهای وارداتی از چین را مشمول یک تعرفه گمرکی ۲۵ درصدی کرده بود. ترامپ می‌گوید، تعرفه‌هایی که از ابتدای سپتامبر اعمال می‌شوند شامل این کالاها نیستند.

ترامپ تراز تجاری منفی آمریکا در مقابل چین را ناعادلانه توصیف می‌کند و گلایه دارد که پکن به رغم وعده‌هایی که داده واردات کالای آمریکایی، به خصوص محصولات کشاورزی را افزایش نداده است.

برهم خوردن بیشتر توازن به نفع چین

به نوشته "اشتاندارد"، شواهد حکایت از آن دارند که تاکنون سیاست‌های سخت‌گیرانه دونالد ترامپ به نتیجه مطلوب نرسیده و داده‌های آماری از بازرگانی دو کشور نشان می‌دهند که واشنگتن در این رویارویی تاکنون خسارت بیشتری دیده تا پکن.

بنابر این گزارش تراز تجاری چین در مبادلات کالا با آمریکا در ماه ژوئن ۳۰ میلیارد دلار مثبت بوده، در حالی که این رقم در ماه قبل از آن ۲۷ میلیارد دلار بوده است.

افزون بر این، روند مبادلات تجاری در نیمه اول سال جاری میلادی تغییر موازنه به سود چین را تأیید می‌کند؛ در شش ماه اول سال گذشته صادرات چین به آمریکا ۱۳۳ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار بیش از واردات بوده، این میزان در مدت مشابه امسال به ۱۴۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار افزایش یافته است.

روزنامه اتریشی در تحلیل خود نوشته که بر همین اساس انتقاد از سیاست‌های تهاجمی تجاری دونالد ترامپ در آمریکا رو به افزایش است و فروشگاه‌ها معتقدند که این سیاست‌ها به زیان مصرف‌کنندگان تمام می‌شود. صنعتگران نیز شکایت دارند و هشدار می‌دهند که جنگ تجاری ترامپ می‌تواند به کاهش سرمایه‌گذاری منجر شود.

پیامدهای ادامه جنگ تجاری

در کنار مشکلات داخلی، تجارت خارجی آمریکا از زمان ریاست جمهوری ترامپ و شدت گرفتن جنگ تجاری، نه فقط در ارتباط با چین که به طور کلی با مشکلاتی روبرو شده است. تنها در ماه مه امسال واردات کالاهای آمریکایی توسط کشورهای مهم آسیایی، به نسبت ماه قبل هشت و نیم در صد کاهش یافته است.

با این همه، گرچه تاکنون زیان آمریکا بیشتر بوده، شواهد دیگری حاکی هستند که تاثیر منفی جنگ تجاری بر اقتصاد چین نیز به مرور آشکارتر خواهد شد. بنادر مهم لس‌آنجلس و لانگ بیچ هم اکنون نیز با معضل کاهش ورود کانتینرها از چین روبرو هستند.

یک کارشناس آمریکایی در گفت‌وگو با روزنامه "اشتاندارد" احتمال می‌دهد رکود تجارت خارجی ایالات متحده در سه ماهه آینده آشکارتر شود.

جنگ تجاری ترامپ فقط علیه چین نیست. او کشورهای اروپایی را نیز تهدید کرده که تعرفه گمرکی بر خودروهای ساخت این کشورها را افزایش دهد. ترامپ همچنین به تازگی تهدید کرده که به خاطر اعمال مالیات بر شرکت‌ها و خدمات دیجیتالی در فرانسه، شراب فرانسوی را مشمول تعرفه‌های تنبیهی کند. اتریش نیز ممکن است به خاطر مالیات‌های مشابه هدف بعدی حمله‌های ترامپ باشد.

روزنامه "اشتاندارد" می‌نویسد، واکنش‌های بازار بورس در ایالات متحده می‌تواند جدی شدن اوضاع را نمایان کند؛ ظهر جمعه، دوم اوت، ارزش سهام داو جونز، شاخص سهام در بازار بورس آمریکا، حدود دو درصد کاهش یافت. ترامپ البته در جمع خبرنگاران گفته که بابت سقوط شاخص سهام در بازار بورس که پس از اعلام افزایش تعرفه‌ها رخ داد نگران نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جنگ تجاری ترامپ با چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۲۸۴۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس فیفا: لیگ MLS از تاثیر لیونل مسی بیشتر استفاده کند؛ آیا آمریکا بازیکنان بزرگی دارد؟

لیگ MLS برای جذاب‌تر شدن نیاز به حضور ستارگان بیشتری دارد.

طرفداری | جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، معتقد است که لیگ برتر فوتبال آمریکا (MLS) برای رسیدن به پتانسیل کامل خود به بازیکنان ستاره بیشتری نیاز دارد.

آمدن لیونل مسی به اینتر میامی در سال ۲۰۲۳ نمونه‌ای از "اثر مسی" است که هواداران را جذب می‌کند و استادیوم‌ها را به طور کامل پر می‌کند. جیانی اینفانتینو، رئیس فیفا، به MLS (لیگ برتر فوتبال آمریکا) در مورد چگونگی بهره‌برداری از "اثر لیونل مسی"  مشاوره داده است. او با طرح این سوال که "آیا بازیکن آمریکاییِ بزرگی وجود دارد؟" به این موضوع اشاره می‌کند.

اینفانتینو در کنفرانس جهانی موسسه میلکن در لس‌آنجلس، در مورد توصیه خود به MLS گفت:

من به آنها گفتم که باید کمی جسورتر و بهترین بازیکنان را جذب کنید. "اثر مسی" را ببینید. شما باید از تاثیر او بیشتر استفاده کنید. می‌بینید که مسی و اینتر میامی استادیوم‌ها را پر می‌کنند و نه ورزشگاه‌های MLS بلکه ورزشگاه‌های NFL هم پر می‌شود.

برخی معتقدند که سقف‌های حقوقی و محدودیت‌های لیست بازیکنان مانع از رسیدن MLS به پتانسیل واقعی خود می‌شود. اینفانتینو در ادامه به ضرورت بهینه‌سازی فرصت‌ها با استعدادهای بین‌المللی و داخلی اشاره می‌کند:

ما می‌خواهیم بهترین‌ها را ببینیم، بنابراین باید بهترین بازیکنان را به آنها معرفی کنیم، اما همچنین باید بهترین بازی و بهترین نمایش را ارائه دهیم. برای این کار باید در حیطه بازیکنان سرمایه‌گذاری کنیم، چراکه می‌خواهیم به کودکانی که در مدرسه یا در سنین پایین فوتبال بازی می‌کنند نشان دهیم که در فوتبال راهی برای رسیدن به شکوه و تبدیل شدن به یکی از این ستاره‌های جهانی وجود دارد.

این چیزی است که شاید هنوز آن را نمی‌بینند. آنها آن را در بسکتبال، فوتبال آمریکایی، بیسبال و هاکی روی یخ می‌بینند. اما در فوتبال، هنوز کمی دور از دسترس است. شما باید به اروپا بروید و آیا واقعاً یک فوتبالیست آمریکاییِ فوق‌العاده وجود دارد؟

در حالی که بازیکنان با استعدادی در فوتبال آمریکا همچون کریستین پولیشیچ یا وستون مک‌کنی وجود دارند، بحث حول محور این است که آیا کمبود "ستاره‌های بزرگ" تثبیت‌شده در MLS در مقایسه با اروپا وجود دارد یا خیر.

از دست ندهید ????????????????????????

مجری آرسنالی خطاب به سرمربی منچستریونایتد: حالا آرامبخش بخور! سوپرگل شهاب زاهدی در جی لیگ چطور به ثمر رسید؟ (فیلم) اریک تن باخت؛ رکورد بیشترین شکست منچستریونایتد شکسته شد خشم اسطوره منچستریونایتد: شب بخیر!

دیگر خبرها

  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • سنگال دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • برنی سندرز بار دیگر نامزد سنا می‌شود
  • انتخابات محاکمه ترامپ را به تعویق انداخت!
  • دیوید کاپرفیلد اتریشی است | سرمربی فوتبال یا جادوگر؟
  • رئیس فیفا: لیگ MLS از تاثیر لیونل مسی بیشتر استفاده کند؛ آیا آمریکا بازیکنان بزرگی دارد؟
  • ترامپ بایدن را به اداره دولت گشتاپو متهم کرد
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اعتراف روزنامه غربگرا: ایران  سه بر صفر از آمریکا جلو است
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا